Dit zijn de nieuwste snufjes van 2021

Ook in 2021 zullen er weer veel nieuwe snufjes op de markt komen, maar welke zijn het waard om te halen? Niet elke gadget is even handig of makkelijk te gebruiken. Ik heb een lijstje opgesteld met de leukste gadgets van 2021. Neem gerust een kijkje om te zien of er wat voor jou tussen zit.

1 Bose zonnebril

Bose komt in 2021 met een nieuwe zonnebril met ingebouwde MP3. Deze zonnebril zal muziek afspelen zonder dat iemand anders het hoort, omdat het zo dicht bij je oren afgespeeld zal worden. De zonnebril kan worden aangesloten op Bluetooth om van de functie gebruik te kunnen maken. Ook zullen de lenzen van deze bril bijna niet bekrast raken. 

2 Pocket Beamer

Altijd en overal op groot beeld kunnen genieten van films en series? Deze beamer kan dat. De beamer weegt maar 1300 gram en is gemakkelijk te vervoeren in een rugzak of bijvoorbeeld in de auto. Zo heb je altijd een beamer mee om op groot beeld te kunnen genieten. Het aansluiten is ook heel simpel. 

3 Digitale fotolijsten

Waar je eerder alleen een aantal foto’s kon uploaden naar de fotolijst, gaat het in 2021 mogelijk worden om je devices te koppelen aan de fotolijsten om foto’s te sturen naar de fotolijst van welke locatie dan ook. Ben jij een dagje weg met de familie en blijft er iemand thuis, dan kun je een mooie foto maken en deze sturen voor de persoon die thuis is gebleven. Zo blijft hij/zij ook op de hoogte. 

4 Body mass weegschaal

Deze weegschaal is heel anders dan andere weegschalen. Deze meet niet alleen hoeveel kilogram je weegt, maar meet ook meteen je hele body mass. Zo meet deze bijvoorbeeld ook je spiermassa, vetpercentage en botmassa. Daarnaast geeft deze weegschaal ook aan wat je BMI is en geeft deze een nauwkeurige meting van de caloriebehoefte waardoor jij een beter sportschema kan (laten) maken. 

5 Cornflakes dispenser

Met de cornflakes dispenser kan jij heel gemakkelijk je schaaltje vullen met cornflakes of iets anders zoals bijvoorbeeld M&M’s. Er zitten twee opslagen bij deze cornflakes dispenser, dus je kunt er twee verschillende soorten in kwijt. Met één draai aan de knop komt er ongeveer 30 gram uit de dispenser. 

6 Leesbril voor de luie mens

Wil jij wel eens rustig op bed liggen zonder dat je het boek boven je hoofd hoeft te houden om te lezen of in een rare houding moet liggen om te lezen? Dan is deze bril echt een aanrader voor jou. De bril is ontworpen om niet recht naar voren te kijken, maar juist naar beneden. Zo kan jij rustig op bed liggen en het boek op je borst of buik omhoog houden om te kunnen lezen. Voor de luie lezers onder ons is dit echt een must-have.